• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 - Diëtiste Loran Vangenechten

Limburg - België

Alle rechten voorbehouden 

Begeleiding

van

kinderen en jongeren

Om kinderen en jongeren met overgewicht te begeleiden, zodat ze kunnen groeien naar het gezonde gewicht, maak ik gebruik van de Hip&Healthy-methode. 
Wat deze methode inhoud kan je hieronder lezen, meer informatie kan je ook vinden op de website van Hip&Healthy of Lekker Pûh!!!

Hip&Healthy (in Nelderland: Lekker Pûh!!! genoemd) is speciaal voor jongeren van 6 t/m 18 jaar.

De Hip&Healthy-methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten.

De betrokkenheid van ouders hierbij is van groot belang. U krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in uw dagelijks leven. Er zijn verschillende handige folders voor ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leerstof van de kinderen.

 

Elk kind verdient een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, help ik u graag als 'Kinder-eetcoach'. Samen komen we er echt wel uit. 

De methode van Hip&Healthy is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. 

 

Daarvoor is ‘Het boek over jezelf’ ontwikkeld, waarin het kind opdrachten maakt. Op een manier die past bij zijn leeftijd, leert het kind met bepaalde situaties om te gaan zonder zijn of haar unieke identiteit te verliezen. Uw kind zal positief verbaasd zijn over zijn eigen kunnen!

 

Door ‘Het boek over jezelf’ ontdekt het kind zijn eigen sterke kanten en bijzondere persoonlijkheid. In combinatie met de wil om gezond te eten, te durven spelen, regelmatig te bewegen en te sporten vormt zich een zelfverzekerde basis voor een optimaal leven, met het juiste gewicht en volop levenslust!

Voor een goede en volledige begeleiding en het voorkomen van terugval is er een intensieve individuele begeleiding gedurende de eerste 6 maanden.

 

In de eerste maand zijn de bezoeken wekelijks.

 

Deze bezoeken worden stapsgewijs afgebouwd tot elk kwartaal een controlebezoek gedurende de groeiperiode van het kind.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now